Defensie

Defensie

Het gevoel

Uw re-integratiebegeleider van Defensie heeft met u gesproken over een 2e spoor traject. U mag kiezen uit 5 partijen, kies de partij waar u de beste klik en gevoel bij heeft. Dit is belangrijk voor het verdere traject en resultaat.

Onze voorkeur gaat ernaar uit om u “face-to-face” te ontmoeten, we komen graag tot een afspraak. Dit kan via ons contactformulier op deze site, een e-mail naar [email protected] en u kunt ons altijd bellen via nummer 088 – 030 5600.

Tijdens het “face-to-face” gesprek maken we kennis, legt u uit wat u van ons verwacht en wij wat we te bieden hebben zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Altijd is er sprake van een traject op maat, met wederzijdse afspraken en doelen.

Wie wij zijn en wat je van ons kan verwachten kan je ook terugvinden in onze Flyer Defensie

Na uw keuze het traject

Als de keuze op FourstaR is gevallen meldt u dit bij uw contactpersoon vanuit DCR. Daarna maken we een afspraak met u op een locatie van uw keuze. Tijdens deze intake maken we een op maat gesneden trajectplan. Hierin beschrijven we hoe we samen de gestelde doelen gaan bereiken. Dit is in hoofdzaak individueel, behalve enkele groepstrainingen die van belang zijn om resultaten te boeken.

Onze begeleiding

Dit gebeurt middels een consulent/coach die tevens uw vast aanspreekpunt is gedurende het gehele traject. Uiteraard maakt u waar nodig, ook kennis met trainers, jobhunters, psychologen en arbeidsdeskundigen die allen werkzaam zijn binnen FourstaR. Gedurende het traject is er zowel veel persoonlijk, telefonisch als per email  contact.

Wat kunt u verwachten?

Een gedreven en deskundige consulent, die u met raad en daad bijstaat.

Trainingen op maat waar deze nodig zijn, denk aan Talent & Karakter ontwikkeling.

Social Media training

Een gesprek met onze Arbeidsdeskundige i.v.m. uw mogelijke belemmeringen en mogelijkheden.

Traject onderdelen

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Ben ik er klaar voor ofwel zit ik lekker in mijn vel?

Sollicitatie vaardigheden, CV opstellen, goed profiel, LinkedIn

Bemiddeling / hoe ga ik de arbeidsmarkt op?

Zoek profielen middels ons digitale ondersteuningstool

Snuffelstages en werkervaringsplaatsen

Plaatsing en nazorg

De eerste stappen richting een nieuwe uitdaging

Het is best spannend om op weg te gaan naar een nieuwe toekomst. Hoe pak je dit aan?

Hierin staat onze consulent u bij, gaat met u mee op gesprek of zorgt dat u sterk genoeg bent om dit zelfstandig te doen. Een snuffelstage of werkervaringsplek is hierin een mooi instrument, vanuit een begeleidende positie kennis maken en ervaring opdoen in de mogelijk nieuwe job. Het netwerk van FourstaR is erg breed. Vele ingangen bij kleine en grote bedrijven en instellingen. Moet er een stukje scholing komen of andere ondersteuning dan kunnen we dit bespreken en organiseren. Alles wordt in het werk gesteld om u aan het werk te helpen.

Contact

FourstaR heeft diverse keurmerken. We houden van actie en creativiteit en dit verwachten wij ook van u. Gezamenlijk op weg naar succes en we nemen pas afscheid als alles oké is.

Spreekt dit u aan? Neem dan zeker contact met ons op voor een afspraak. We komen graag naar u toe, gaan samen de strijd aan. En weet:

FourstaR gaat verder waar anderen stoppen!