Gratis ontwikkeladvies 45+ nu beschikbaar voor alle beroepsgroepen!

[fullwidth_row content_width=”100%”][background_row image=”952″]

Gratis ontwikkeladvies 45+ nu beschikbaar voor alle beroepsgroepen!

FourstaR daagt u uit om in beweging te komen! Bent u 45 jaar of ouder en geïnteresseerd in een loopbaan ontwikkeladvies, of bent u leidinggevende en heeft u behoefte aan een training ontwikkeladvies?

Subsidie voor werknemers

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor werknemers vanaf 45 jaar die hun loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart willen brengen. Met dit persoonlijk ontwikkeladvies wil minister Koolmees 45-plussers stimuleren de regie over hun loopbaan te nemen en/of te houden. U gaat aan de hand van dit advies vooruitkijken hoe u zo gezond mogelijk, met plezier én met succes aan het werk kunt blijven tot aan uw pensioenleeftijd. Op deze manier geeft de overheid alle werkende 45-plussers met een dienstverband van minimaal 12 uur per week een cadeau van 600 euro, te besteden aan een ontwikkeladvies. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heeft u als medewerker een bruikbaar Ontwikkelplan opgesteld dat u meer zicht geeft over wat de toekomst voor u kan brengen. U krijgt een beter beeld van wat u wilt, kunt én wat uw mogelijkheden zijn om ervoor te zorgen dat u werkend uw AOW-leeftijd kan bereiken.

Leidinggevenden

Daarnaast is het binnen deze regeling mogelijk om subsidie aan te vragen voor het geven van een training ontwikkeladvies voor leidinggevenden. Voor deze trainingen bestaan er twee varianten:

  • null
    Een training aan een individuele leidinggevende waarvoor 300 euro subsidie aangevraagd kan worden;
  • null
    Een groepstraining van minimaal drie en maximaal tien leidinggevenden die groepsgewijs de training volgen. Hiervoor kan 900 euro subsidie aangevraagd worden.

FourstaR staat volledig achter dit initiatief, aangezien het duurzame inzetbaarheid bevordert. Wij dagen u daarom uit om in beweging te komen! Bent u 45+ en geïnteresseerd in een ontwikkeladvies of bent u leidinggevende en heeft u behoefte aan een training ontwikkeladvies? Meld u dan aan via onderstaand contactformulier of neem contact op met Jolanda Volders, 088 – 030 5824