Fourstar - Over ons
  1. Home
  2. >
  3. Over ons

Over ons

FourstaR is sinds 2000 een landelijk werkend re-integratiebedrijf, in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk. Re-integratie beschouwen wij als ‘werken met mensen door mensen’. Omdat we geloven dat er voor iedereen in Nederland een plek is op de arbeidsmarkt. Dat is onze drive. Dit doen wij vanuit meer dan 30 vestigingen door heel Nederland. FourstaR is een solide bedrijf waar mensen graag werken.

 

No-nonsense, doel- en resultaatgericht, optimale samenwerking en gevoel voor mensen zijn kenmerken die op onze organisatie van toepassing zijn. FourstaR gelooft in de kracht van een samenhangende aanpak.

Opdrachtgever,  werknemer en de consulent of coach van FourstaR zoeken samen naar een oplossing om het doel te bereiken. Informeel en persoonlijk contact werkt daarbij bevorderend. Daarom krijgt u bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Zo kunnen we snel en adequaat anticiperen en reageren op ontwikkelingen in het traject van de medewerker. Daarmee bereiken we resultaten waarvan werkgevers, werknemers of opdrachtgevers als gemeenten en UWV de vruchten plukken.

MVO

De evaluatie van Ecovadis richt zich op 21 onderwerpen die in 4 thema’s onderverdeeld zijn (milieu, arbeidspraktijken & mensenrechten, eerlijke handelspraktijken en duurzame inkoop).

FourstaR heeft een score behaald die hoger is dan 46/100, en verdient daardoor niveau van erkenning “Zilver”. Dit voortreffelijke resultaat plaatst FourstaR in de top 30% van alle leveranciers en firma’s die werden geëvalueerd door EcoVadis.