Fourstar - Over ons
  1. Home
  2. >
  3. Over ons
  4. >
  5. Partners FourstaR groep

Partners FourstaR groep

Special Products Agens

Special Products Agens (SPA) richt zich op medewerkers die in hun huidige functie willen blijven werken en daar gerichte hulp bij nodig hebben of zich moeten richten op een ander perspectief in hun loopbaan. Door de jarenlange ervaring die Special Products Agens heeft opgedaan in de reguliere re-integratie is zij als geen ander in staat de vertaalslag te maken van zieke medewerker naar re-integratie.

De Werkmeester is er voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt voor wie het zoeken en behouden van een baan soms een onmogelijke opgave lijkt. Deze jobcoach organisatie biedt deze mensen een individueel traject op maat. Ons doel is om hen het benodigde vertrouwen te geven en het pad te effenen naar een reguliere baan of een andere vorm van maatschappelijke participatie.

Totaal Onderwijs

Totaal Onderwijs maakt cursisten zelfredzaam met behulp van taal, vanuit een praktijkgerichte aanpak in een vertrouwde en persoonlijke omgeving.

 

Als toonaangevende organisatie helpen wij volwassenen, door hen op een leuke en doelgerichte wijze de Nederlandse taal en andere vaardigheden te leren waardoor belemmeringen verdwijnen en zelfvertrouwen stijgt. Dit doen wij landelijk vanuit een regionale aanpak met betrokken professionals.

Taal & Werk

Betere kansen op de arbeidsmarkt

Werknemers met een taalachterstand kunnen tegen problemen aanlopen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het lezen van veiligheidsvoorschriften, het lezen van nieuwsbrieven en emails, het begrijpen van de arbeidsvoorwaarden en communiceren met collega’s en klanten.