Re-integratiebureau Bergen op Zoom

"IEDEREEN HEEFT TALENT,
SAMEN ZULLEN WE ONTDEKKEN WAARVOOR"

Re-integratiebureau Bergen op Zoom

De kracht van werk

Bij FourstaR geloven we dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt. Daarom is onze slogan: “Iedereen heeft Talent, samen zullen we ontdekken waarvoor”. Werken is gezond, belangrijk en waardevol voor iedereen!

Waar sta ik nu?

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op je werk en daarmee je werkplezier kunnen beinvloeden. Het is goed om stil te staan bij je loopbaan en de stappen die je neemt goed te overwegen. Een enthousiaste en professionele coach van FourstaR kan je hierbij helpen. Zo krijg je inzicht in waar je nu staat en wat je kan doen om (nog) gelukkiger te worden in je werk.

Op weg naar werk

Vanuit onze gedachte “iedereen heeft talent!”, begeleiden we mensen succesvol naar werk. vanuit welke situatie dan ook. Eventueel met een tussenstap, zoals een werkervaringsplaats. FourstaR biedt altijd op maat gemaakte trajecten aan, immers every person and every organization is different!

FourstaR biedt de oplossing!

Duurzame inzetbaarheid, een onderwerp dat veel bedrijven tegenwoordig
bezighoudt. FourstaR biedt de oplossing! Neem contact met ons op om de
mogelijkheden te bespreken.

Ontmoet ons team in Bergen op Zoom!

Onze flexibele collega’s komen uit Zeeland en West-Brabant, en werken dan ook in deze contreien. De regionale arbeidsmarkt kennen we dus op ons duimpje. Begeleiding vindt plaats op ons kantoor in Bergen op Zoom of bij de klant thuis indien gewenst.

FourstaR werkt trots samen met:

Neem contact op!

Onze vestiging
Stationsstraat 4, 4611 CC Bergen op Zoom, Nederland

Hoofdkantoor
Anne Frankplein 12
5122 CB Rijen

 

Telefoon: 088- 030 5600
E-mail: info@fourstar.nl