Re-integratiebureau Utrecht

"IEDEREEN HEEFT TALENT,
SAMEN ZULLEN WE ONTDEKKEN WAARVOOR"

Re-integratiebureau Utrecht

De kracht van werk

Bij FourstaR geloven we dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt. Daarom is onze slogan: “Iedereen heeft Talent, samen zullen we ontdekken waarvoor”. Werken is gezond, belangrijk en waardevol voor iedereen!

Waar sta ik nu?

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op je werk en daarmee je werkplezier kunnen beinvloeden. Het is goed om stil te staan bij je loopbaan en de stappen die je neemt goed te overwegen. Een enthousiaste en professionele coach van FourstaR kan je hierbij helpen. Zo krijg je inzicht in waar je nu staat en wat je kan doen om (nog) gelukkiger te worden in je werk.

Op weg naar werk

Vanuit onze gedachte “iedereen heeft talent!”, begeleiden we mensen succesvol naar werk. vanuit welke situatie dan ook. Eventueel met een tussenstap, zoals een werkervaringsplaats. FourstaR biedt altijd op maat gemaakte trajecten aan, immers every person and every organization is different!

FourstaR biedt de oplossing!

Duurzame inzetbaarheid, een onderwerp dat veel bedrijven tegenwoordig
bezighoudt. FourstaR biedt de oplossing! Neem contact met ons op om de
mogelijkheden te bespreken.

Ontmoet ons team in Utrecht!

De collega’s van het team Utrecht zijn provinciebreed inzetbaar. Zij hebben een breed landelijk netwerk door hun achtergrond en arbeidsverleden. Daarnaast kenmerkt team Utrecht zich door een diversiteit aan coaches met verschil in expertise, persoonlijkheid en aanpak waardoor er altijd een coach is die goed aansluit. De begeleiding vindt plaats op kantoor in Utrecht of Amsterdam.

FourstaR werkt trots samen met:

Neem contact op!

Onze vestiging
Churchilllaan 11 3527 BG Utrecht, Nederland

Hoofdkantoor
Anne Frankplein 12
5122 CB Rijen

 

Telefoon: 088- 030 5600
E-mail: info@fourstar.nl