Referenties

FourstaR: de kracht van begeleiding

Tijdens mijn sollicitatie binnen de afdeling Program Management van het Logistiek Centrum in Woensdrecht van het Commando Luchtstrijdkrachten heb ik gebruik gemaakt van de uitstekende begeleiding van FourstaR (Rainier Nuijten).

Omdat het nooit zeker is of je de baan waarop je solliciteert ook werkelijk krijgt hebben we het standaard intake gesprek gevoerd. Deze gaf mij direct al een goed gevoel omdat je eens hardop benoemd wat je krachten en je beperkingen zijn. Ook krijg je meteen een professionele feedback. We hadden afgesproken om zo goed mogelijk het sollicitatiegesprek in te gaan door 2 dagen van te voren een oefengesprek te houden met een collega van Rainier die mij nog niet kende (Jan-Hein Bezems). Het is per slot van rekening 33 jaar geleden dat ik mijn sollicitatiegesprek met PMH had en in die tijd ging het toch even wat anders. Indien het niets zou worden met deze sollicitatie dan hadden we in ieder geval een goed uitgangspunt om samen verder te gaan met de zoektocht naar een nieuwe baan. Het oefengesprek ging lekker en ik kreeg nog enkele tips mee om voor het echte gesprek.

Het sollicitatiegesprek was heel ontspannen en de tips die ik heb meegekregen hebben prima geholpen! Ondertussen heb ik mijn contract getekend om op 3 november te starten met mijn nieuwe uitdaging.

Henri Willems, Engineer LCW Program Management Cougar & Alouette-III