[fullwidth_row content_width=”100%”]

Werk naar werk

April 2014, aankondiging van de (bijna gehele) sluiting van het bedrijf te Bergen op Zoom in de Sigaretten en Tabaksindustrie. Vanuit de uitgeschreven Tender, zijn wij als FourstaR één van de vier gekozen partijen die de Outplacement begeleiding vorm mogen gaan geven.

 

Outplacement begeleiding van:

Dit is de opdracht die wij uitvoeren te Bergen op Zoom. De vooraankondiging hiervan heb je kunnen lezen in de Flyer die je hebt ontvangen vanuit je werkgever. Hier zat tevens een keuze formulier bij, waarop je kan aangeven met welk Outplacement bedrijf je in zee gaat.

 

Deze keuze is belangrijk, maak daarom gebruik van de Werk naar Werk info beurs om in gesprek te gaan met onze specialisten. Bij het “juiste” gevoel kun je ook komen tot de juiste keuze. Op deze site zie je in beknopte vorm waar wij als FourstaR voor staan, wat we voor jou kunnen betekenen en waarom wij geloven in kansen voor iedereen. Naast de verschillende keuzemenus kan je kiezen voor maatwerkproducten als: Beroepskeuze, capaciteitentest, leerbaarheidstest, sollicitatietraining, talent en karakter en de workshop ervaring gevraagd.

 

Neem gerust contact op:

E-mail naar: maatwerk@fourstar.nl of bel: 088-0305790