Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid betekent voor ons: met veel plezier en in goede gezondheid aan het werk, voor nu en in de toekomst. Vol energie nog jaren aan de slag in een baan die aansluit op jouw competenties en ambities. Zo gaan we duurzaam de toekomst in!

 

Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt en de vergrijzing is het voor werkgevers steeds moeilijker geschikt nieuw personeel te vinden. Alle reden dus om als werkgever alert te blijven dat de huidige medewerkers vitaal, gemotiveerd, betrokken, vakbekwaam en productief blijven.

 

FourstaR heeft haar dienstverlening daarom de laatste jaren sterk uitgebreid en wij zijn ons steeds verder gaan ontwikkelen op het gebied van loopbaanontwikkeling, preventie en duurzame inzetbaarheid. Vanuit onze jarenlange ervaring blijkt dat het inzetten van gerichte interventies op deze drie gebieden samen hangen met elkaar en leiden tot goede resultaten.

 

Een goed duurzaam inzetbaarheidsbeleid vertaalt zich in een aantal concrete uitkomsten zoals toenemende productiviteit en tevredenheid en een afname van het ziekteverzuimpercentage. FourstaR biedt met competentie gericht coachen en aanvullende interventies een uitstekend instrument waarmee niet alleen kan worden gekeken of de medewerker de juiste persoon is op de juiste plek, er komt ook duidelijkheid in het langere termijn perspectief, de loopbaanmogelijkheden en mogelijke valkuilen voor zowel de medewerker als de werkgever!

 

Aan de slag

Wilt u binnen uw organisatie aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Maak dan gebruik van de volgende trainingen en trajecten van FourstaR:

 

Voor leidinggevenden en HR professionals
  • Training Verzuimbegeleiding
Voor medewerkers