Outplacement Rotterdam: optimale ondersteuning op weg naar een nieuwe baan

Outplacement Rotterdam: optimale ondersteuning op weg naar een nieuwe baan

Je hebt ontslag gekregen maar staat er niet alleen voor. Outplacement in Rotterdam bij FourstaR is de beste opstap naar een nieuwe carrière. In een outplacementtraject dat op jouw wensen is afgestemd, coacht FourstaR je op weg naar een nieuwe functie die je op het lijf geschreven is. Je leert van eerdere ervaringen. Van de keuzes die je gemaakt hebt, de kansen die je in het verleden gepakt hebt en misschien hebt laten liggen. Jouw persoonlijke consulent helpt je daarbij om bewuste loopbaankeuzes te maken waar je in de toekomst wat aan hebt. Ons outplacementprogramma in Rotterdam start met de verwerking van je ontslag. Vervolgens brengen wij je competenties en wensen uitgebreid in kaart. Je krijgt uitstekende begeleiding bij je sollicitatie activiteiten en optimale ondersteuning in je zoektocht op de arbeidsmarkt. Onze ervaren consulenten en psychologen in Rotterdam bieden je toegang tot een groot en interessant netwerk in allerlei sectoren. Een netwerk dat deels ook bestaat uit voormalige cliënten. Zíj kennen jouw situatie namelijk als geen ander en helpen je graag verder. Zo pluk je met outplacement in Rotterdam de vruchten van een schat aan vakkennis én relevante contacten.

Kans op succes groot met outplacement in Rotterdam

Uit onderzoek van de OVAL, de brancheorganisatie van organisaties die zich inzetten voor duurzame inzetbaarheid, is gebleken dat outplacement werkt. Van de 11.300 outplacementtrajecten hebben er meer dan 7.500 geleid tot een nieuwe baan. Dat betekent een slagingspercentage van 66 procent. Bij FourstaR vinden we outplacement in Rotterdam geslaagd wanneer jij niet alleen werk gevonden hebt, maar dat dit vooral een betrekking is die aansluit op jouw kennis, ervaring, motivaties en dromen. Dat is namelijk waar jij energie uit kunt putten en je talenten tot volle wasdom kunt laten komen.

 

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Rotterdam

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een loopbaan als ondernemer ambieert in plaats van als werknemer. Ook in dat geval kan outplacement in Rotterdam je op weg helpen om het roer om te gooien. Onze consulenten en psychologen begeleiden je om jouw ideeën vorm te geven en plannen uit te werken. Om te ontdekken welke talenten en contacten je kunt inzetten om je onderneming van de grond te tillen. Ze wijzen je op valkuilen en signaleren samen met jou diverse kansen. Wij kijken objectief en kritisch mee en stellen ons op als sparringpartner. Ook bij praktische zaken, zoals het schrijven van een businessplan, kunnen wij assisteren. Zo kom je als zelfstandig ondernemer met hulp van outplacement in Rotterdam tot een goede start.

 

Welkom bij FourstaR: hét outplacementbureau van Rotterdam!

Bij FourstaR in Rotterdam kun je behalve voor outplacement ook terecht voor loopbaanbegeleiding in Rotterdam. Je vindt onze Rotterdamse vestiging aan de Sluisjesdijk 37, 3087 AD Rotterdam. Je bent van harte welkom!


Telefoon: 088 – 030 5600
E-mail: [email protected]

 

Voor meer informatie omtrent outplacement in Rotterdam kun je natuurlijk ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen!