Specialisten in re-integratie, outplacement en loopbaanadvies
  1. Home
  2. >
  3. Werkgever

Werkgever

FourstaR richt zich onder andere op de private markt waardoor we expert zijn geworden in outplacement vraagstukken en daarnaast alle facetten van de Wet Verbetering Poortwachter. Wij zijn een ervaren specialist op het terrein van outplacement en ondersteunen daarbij diverse bedrijven, gemeenten, overheids- en onderwijsinstellingen en verzekeringsmaatschappijen. Daarbij is eerste-, tweede– en derde spoor re-integratie ons vakgebied.

 

Onze consulenten en loopbaanadviseurs spreken de taal van de opdrachtgever en kunnen zich goed verplaatsen in hun zorgen en belangen. FourstaR hecht in de samenwerking met haar klanten veel waarde aan:

 

  • Het verhogen van de zelfredzaamheid van de medewerker;
  • Het stimuleren van een actieve instelling bij de medewerker;
  • De bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker;
  • Het bereiken van maximaal resultaat voor opdrachtgever en medewerker.

FourstaR staat voor creativiteit

Elke consulent/loopbaanadviseur richt zich met zijn of haar deskundigheid op de regionale arbeidsmarkt. Het hoofdkantoor in Rijen ondersteunt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van personele vraagstukken en stuurt aan op onderlinge samenwerking. Hierdoor staat onze dienstverlening, ook bij grote aantallen cliënten, niet snel onder druk.

 

FourstaR levert maatwerk en kan indien nodig diverse diensten inzetten om uw werknemers of verzekerde succesvol te begeleiden.

Aanbod van diensten